Rent a car u zimskim uslovima

Iznajmljivanje vozila u zimskom periodu najčešći je način da se obezbedi pouzdan i siguran prevoz do destinacija za zimovanje, kao što su poznate planine i skijališta. Takođe, praznični period neki od naših zemljaka i sugrađana rado koriste da posete svoj rodni grad, rodbinu i prijatelje. U tom slučaju rent a car koriste za gradsku i međugradsku vožnju.

Auto koji iznajmljujete otkriva vaš karakter

Reci mi šta voziš, reći ću ti ko si. Psiholozi kažu da izbor automobila mnogo govori o karakteru vozača. Tu se naročito misli na auto koji bismo najradije vozili, jer na odabir vozila često utiču i drugi faktori, potrebe, funkcionalnost i naravno, budžet.

Iznajmljivanje kabrioleta u Beogradu

Rent a car kabriolet Beograd je najčešće tražena usluga u letnjem periodu. Iznajmljivanje kabrioleta je najlakši način da pojačate uživanje u čarima leta. 

Rent a car BMW X6

Iznajmljivanje BMW X6 je čest zahtev naših klijenata. To i ne čudi jer je BMW X6 veoma atraktivno vozilo najnovije generacije pa ispunjava kriterijume i najzahtevnijih vozača istančanog ukusa.

Šta kada sipate benzin u dizelaša?

Često se dešava da se natoči benzin u dizel, a jedan od razloga je i to što su „pištolji“ za benzin manjeg prečnika od onih za dizel.

Dakle, sipali ste benzin u svog dizelaša. Sledeća reakcija je obično panika. Ipak, nije sve tako strašno ukoliko ste ovu grešku primetili odmah.