Iznajmljivanje kabrioleta u Beogradu

Rent a car kabriolet Beograd je najčešće tražena usluga u letnjem periodu. Iznajmljivanje kabrioleta je najlakši način da pojačate uživanje u svim čarima leta. 

Rent a car BMW X6

Iznajmljivanje BMW X6 je čest zahtev naših klijenata. To i ne čudi jer je BMW X6 veoma atraktivno vozilo najnovije generacije pa ispunjava kriterijume i najzahtevnijih vozača istančanog ukusa.

Šta kada sipate benzin u dizelaša?

Često se dešava da se natoči benzin u dizel, a jedan od razloga je i to što su „pištolji“ za benzin manjeg prečnika od onih za dizel.

Dakle, sipali ste benzin u svog dizelaša. Sledeća reakcija je obično panika. Ipak, nije sve tako strašno ukoliko ste ovu grešku primetili odmah.

Iznajmljivanje putničkih kombija u Beogradu

Iznajmljivanje putničkog kombija je pouzdan način da sebi obezbedite komforan i udoban prevoz i do najdaljih destinacija. Najam putničkih kombija je rešenje za grupna ili porodična putovanja, turističke izlete, poslovne prilike, team building, letovanja i slično.

Rent a car sa 7 sedišta

Iznajmljivanje vozila sa 7 sedišta odličan je izbor za porodična ili grupna putovanja, kada želite da osigurate komfor i udobnost i na dužim relacijama. Vozilo sa 7 sedišta je prostrano i komforno, sa dovoljno prostora i za prtljag.