Rent a car Beograd Bamiron - iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kola u Beogradu je postalo nikad lakše ako pozovete našu agenciju. Najjeftiniji rent a car u Beogradu nudi vam veliki broj vozila ekonomik, biznis i lux kategorije. Sve što treba da uradite je da nazovete i rezervišete svoj automobil. Sva propratna dokumentacija za iznajmljivanje vozila je obezbeđena, nema skrivenih i dodatnih troškova, sva vozila su redovno servisirana i sa njima možete putovati gde god poželite.

Rent a car Beograd Bamiron - vozila ekonomik kategorije

Iznajmljivanje vozila ekonomik kategorije je uvek pametan izbor, posebno ako se vozila iznajmljuju za vožnju po Beogradu. U pitanju su vozila sa malom potrošnjom, funkcionalnim enterijerom i dovoljno prostora za prtljag ukoliko se odlučite za kraće putovanje. Izuzetno su pogodna za gradske vožnje jer između ostalog olakšavaju parkiranje a potrošnja goriva je minimalna.

Rent a car Beograd Bamiron - vozila biznis kategorije

Rent a car Beograd Bamiron vam nudi i veliki izbor vozila biznis kategorije. U pitanju su veći automobili u odnosu na ekonomik klasu koji su potpuno pogodni i za vožnju po Beogradu. Dakle, reč je o malim potrošačima, koji se lako kreću kroz gradsku gužvu a opet pružaju  komfor za vozača i putnike kada su u pitanju duža putovanja.

Rent a car Beograd Bamiron - vozila C kategorije

Ukoliko su vam potrebna kola za porodična ili duga putovanja, odlučite se za vozila C kategorije. Rent a Car Beograd Bamiron poseduje posebno bogatu ponudu ovih vozila po najpovoljnijim cenama. To su automobili koji imaju četvoro vrata, primaju 5 putnika, a prostor za prtljag im je značajno veći u odnosu na druge kategorije.

Rent a car Beograd Bamiron - LUX i SUV vozila

Pored pomenutih kategorija, Rent a Car Beograd Bamiron u svom voznom parku ima i veliki broj vozila LUX kategorije koje možete iznajmiti sa ili bez vozača. Cena najma LUX vozila je najpovoljnija na tržištu a vozila potpuno tehnički opremljena za uživanje u komforu i luksuzu.

Rent a car Beograd Bamiron za ljubitelje terenske vožnje, obezbedio je i SUV vozila vrhunskih tehničkih performansi, a ako putujete u društvu ili prevozite neki teret kod nas možete rentirati putničke i teretne kombije.

Pozovite nas i rezervišite svoje vozilo. Rent a car Beograd Bamiron stoji Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.