Rent a car sa 7 sedišta

Iznajmljivanje vozila sa 7 sedišta odličan je izbor za porodična ili grupna putovanja, kada želite da osigurate komfor i udobnost i na dužim relacijama. Vozilo sa 7 sedišta je prostrano i komforno, sa dovoljno prostora i za prtljag. Najčešće se koristi za porodična ili poslovna putovanja. 

Rent a car Bamiron u ponudi ima više vozila sa 7 sedišta, a možete ih rentirati po najpovoljnijim uslovima i najnižoj ceni u Beogradu. Ponudu vozila za 7 osoba čine automobili najnovije generacije poznatih svetskih proizvođača Opel, Renault, Mazda, Citroen ... Možete izabrati minivan, karavan ili SUV vozilo za sedam putnika.

Opel Zafira sa 7 sedišta

Najpoznatije vozilo za 7 osoba je Opel Zafira. Ovo vozilo je prostrano, komforno, lako za manevrisanje i najvažnije, ekonomičan potrošač. Izrađena je po najvišim nemačkim standardima spolja i iznutra, sa akcentom na bezbednosti, pa se smatra najpoznatijim kompakt porodičnim automobilom.

U Rent a car Bamiron agenciji Opel Zafiru možete iznajmiti veoma povoljno, za 18€ po danu, bez depozita. Iznajmite Opel Zafiru i putujte sa stilom i udobno, uživajte u impresivnoj dinamici vožnje na svim terenima.

Citroen C4 Picasso za 7 osoba

Citroen C4 Picasso sa 7 sedišta spada u sigurne, pouzdane porodične automobile. Izuzetno je udoban, odličnih performansi i zavidne vozne dinamike. Rent a car Bamiron ima u ponudi vozila sa 7 sedišta i ovaj francuski automobil po izuzetno povoljnoj ceni od 18€ po danu.

Odličan je izbor za porodična i grupna putovanja kada je izražena potreba za komforom i udobnošću, pogotovo kada se planiraju duže destinacije.

Renault Grand Scenic sa 7 mesta

Kompaktni MPV iz porodice Renault nudi više prostora i udobnosti za odličnu cenu od 18€ po danu. Avangardni dizajn spoljašnjosti, odličnih voznih karakteristika, spreda nasmejan, a agresivane i sportske pozadine ispunjava očekivanja najprobirljivijih ljubitelja karavana. Širok prtljažnik i prostrana sedišta preporučuju ga za duge vožnje, pa je omiljeni porodični automobil. Lak za manevrisanje i parkiranje.

On ne zadovoljava samo potrebe porodice, već i zahteve vozača koji preferiraju dinamičan i agilan automobil.

Mazda MPV sa 7 sedišta za samo 15€ po danu

Mazda MPV je multinamensko vozilo što garantuje dobre karakteristike kada je u pitanju bezbednost. Ovo prostrano vozilo sa 7 sedišta ima veliki prostor za prtljag koji se preklapanjem ili vađenjem zadnjih sedišta može još dodatno proširiti.

Odličan je za duga putovanja zbog prostranosti između sedišta a posebno velikog prtljažnika. Takođe, kada je u pitanju gradska vožnja, ne može mu se ništa zameriti, odlično se ponaša i pri manevrisanju u najvećoj saobraćajnoj gužvi. Povišena pozicija sedenja slična je kao kod SUV vozila, omogućava bolju preglednost, a ulazak i izlazak iz vozila je lakši nego kod drugih konvencionalnih vozila.

Iznajmljivanje vozila sa 7 sedišta ili putničkog kombija

Spremate se za odmor sa porodicom ili prijateljima. Šta izabrati za prevoz do željene destinacije, putnički kombi ili minivan sa 7 sedišta? 

U Bamiron rent a car agenciji izbor uvek prepuštamo klijentima. Ukoliko imate nedoumicu, možemo vam pomoći u odluci, a naš predlog je uvek više komfora i udobnosti koji pružaju putnički kombiji najnovije generacije iz naše ponude.

Pogledajte Iznajmljivanje putničkih kombija.