Iznajmljivanje kabrioleta u Beogradu

Rent a car kabriolet Beograd je najčešće tražena usluga u letnjem periodu. Iznajmljivanje kabrioleta je najlakši način da pojačate uživanje u svim čarima leta. 

Spušten krov, povetarac u kosi, zraci sunca na licu uz omiljenu muziku i vožnja živopisnim putevima – liči na naslovnu stranicu nekog turističkog časopisa ili web portala.

Sve to možete i lično iskusiti ukoliko rentirate neki od omiljenih cabrio modela. Iznajmljivanje kabrioleta za letovanje je pravi izbor uz koji ćete sigurno kreirati nezaboravne uspomene, a uz malu pomoć tehnologije i zapažene fotografije. 

Sva velika imena automobilske industrije posebnu pažnju posvećuju i vozilima sa pokretnim krovom, upravo jer postoji sve veći broj ljubitelja vožnje sa vetrom u kosi.

rent a car beograd kabriolet aerodrom bamiron

Rent a car cabriolet – intenzivno iskustvo u vožnji

Iznajmljivanje cabria može vam pružiti ekskluzivno vozačko iskustvo. Odmori, letovanja i putovanja već u sebi nose dozu avanturizma i uzbuđenja, ali zašto sve ne biste podigli na viši nivo – rentiranjem kabrioleta.

Otkrijte skrivene plaže, rustična sela i predivne pejzaže posmatrajući ih iz vozila sa spuštenim krovom. 

Rent a cabrio i uživajte u vožnji iz posebne perspektive. 

Planirate romantično putovanje sa voljenom osobom, kabriolet je savršeno prevozno sredstvo. Oduševljenje neće izostati. Vožnja prirodom ili gradskim drumovima, mogućnosti koje pruža kabriolet su raznolike. Vožnja kabrioleta kroz grad pomoći će vam da sve njegove znamenitosti doživite intenzivnije. 

Rentiranje kabrioleta nije samo opcija za dane odmora. Sa kabrioletom svaki dan dan može biti poseban i pun autentičnih događaja. Posmatranje izlaska ili zalaska sunca u udobnosti vozila iskustvo je za pamćenje.

Iznajmljivanje kabrioleta za venčanje – zašto da ne. Kabrioleti su sve popularniji i češće se traže kao zamena za limuzine za svadbu. Zamislite ukusno ukrašen kabriolet i mladu u elegantnoj venčanici čiji se veo vijori na vetru. Romantično i jedinstveno, zar ne?

Prednosti iznajmljivanja kabrioleta

Istinski ljubitelji cabria će vam u dahu nabrojati sve prednosti vožnje kabrioletom i maskimalnog uživanja u sunčanim danima koje ne provodimo na poslu.

  • Bolja vidljivost i preglednost

Kabrioletom je mnogo lakše upravljati i manevrisati upravo zbog šireg radijusa koji omogućava spušteni krov.

  • Svestranost

Pritiskom na jedno dugme, većina modela kabrioleta se pretvara u kupe ili limuzinu, kada god to poželite. Vetar u kosi i sigurna zaštita od kiše u jednom vozilu.

  • Nećete proći nezapaženo

Kabrioleti i dalje izazivaju pažnju iako postoje decenijama unazad. Uglavnom su upakovani u izvajanu elegantnu sportsku liniju, pa su odlična nadogradnja specifičnog stila života.

  • Idealno vozilo za natprosečno visoke osobe

Vožnja u kabrioletu je neuporedivo komfornija za izrazito visoke osobe, jer je teško pronaći auto koji odgovara njihovoj visini.

Iznajmili ste kabriolet – ovo bi trebalo da znate

Vožnja kabrioleta donekle se razlikuje od upravljanja klasičnim vozilom sa zatvorenim krovom. Zato, ukoliko prvi put vozite kabriolet, ovo su stvari koje bi trebalo da znate i naravno, primenite u vožnji:

Uvek kada iznajmljujete kabriolet, pitajte osoblje rent a car agencije da vam detaljno objasni kako funkcioniše krov i eventualno upozori na pojedinosti. Svaki model ima karakterističan mehanizam, pa ako počne kiša trebalo bi da već znate šta da radite i brzo reagujete.

Kada god parkirate kabriolet, podignite krov tako da je zaštićen od kiše i krađe. 

Podignite prozore pri velikim brznama zbog jakih udara vetra. 

Ne zaboravite da zaštitite glavu kapom, oči naočarima a kožu kremom sa zaštitnim faktorom kako biste izbegli sunčanicu i oštećenje kože. Čak i ako vam se čini da sunce nije jako, preduzmite sve ove mere, jer tek kasnije možete primetiti posledice. 

Pobrinite se da pored sebe uvek imate dovoljne količine vode i tečnosti.

rent a car beograd kabriolet peugeot bamiron

Cena iznajmljivanja kabrioleta u Beogradu

Koliko košta rentiranje cabria u Beogradu? Ukoliko kontaktirate pravu rent a car agenciju, ništa više od ostalih putničkih vozila. U Bamiron rent a car možete iznajmiti kabriolet po ceni već od 18€ po danu.

Iznajmljivanje kabrioleta bez depozita i dodatnih troškova je usluga po kojoj nas prepoznaju svi ljubitelji vozila sa spuštenim krovom.

Cena izdavanja kabrioleta u našoj agenciji uključuje osiguranje, tehničku podršku, zeleni karton za vožnju van granice i preuzimanje na beogradskom aerodromu.

Kabrioleti za iznajmljivanje

Peugeot 206 cabrio

Francuski model Peugeot 206 cc uglavnom karakterišu kao gradski automobil. Naše iskustvo je da se odlično nosi i sa daljim destinacijama, gde do izražaja dolazi njegov sportski duh.

Atraktivne spoljašnjosti, mami pažnju gde god se pojavi, pa sigurno u ovom kabrioletu nećete proći nezapaženo. Pouzdanost, moderan dizajn, dobre vozne performanse uz ekonomičnu potrošnju preporučuju ga kao idealan izbor ukoliko volite vožnju sa spuštenim krovom. 

Peugeot 308 cabrio

Kupe kabriolet je najprestižnija verzija Peugeot 308. Karakteristični prednji deo doprineo je da Peugeot 308 cabrio bude sve sem dosadan. Podjednako atraktivno izgleda i sa spuštenim i sa podignutim krovom. Kabina je vrlo udobna i dobro opremljena, a prtljžnik komforan. Peugeot 308 cc veoma je jednostavan i lagan za vožnju. Retrovizori su ogromni tako da se na njih možete osloniti dok vozite ili parkirate sa podignutim krovom.

Opel Astra cabrio

Opelova vozila su generalno među omiljenim na našim prostorima, pa je Opel Astra cabrio čest izbor ljubitelja kabrioleta. Opel Astra cabrio je elegantan, brz i veoma udoban automobil. Sve na njoj je konstruisano i napravljeno sa maksimumom pažnje na svakom detalju. Ona je udobna, nečujna, ugodna, lepa i jako dobro opremljena.

Vaše je samo da spustite krov, opustite se i uživate u jedinstvenom osećaju vožnje. Vrhunski kvalitet i dopadljiv dizajn čine Opel Astru cabrio jednim od najtraženijih modela ove vrste, a mi je nudimo po izuzetno povoljnim uslovima i najnižoj ceni na tržištu.

Audi A3 cabrio 

Audi A3 cabrio je najmanji Audijev četvorosed bez krova. Atraktivna cabrio limuzina ipak nudi dovoljno prostora i komfora svim putnicima. Kvalitet je vrhunski i očekivan za ovaj brend, vozne performanse takođe. Vozači često ističu i dinamiku i praktičnost. Ukoliko želite da uživate u zadivljenim pogledima gde god se pojavite, ovaj cabrio će vam to svakako omogućiti.

Smart 4 two cabrio

Smart je svojom svedenom pojavom odmah izazvao pažnju čim se pojavio na domaćim putevima. Tek je cabrio verzija pobrala sve simpatije ljubitelja mini gradskih automobila. Smart 4 Two cabrio je izuzetno okretan i vrlo ekonomičan izbor za sve koji vole vožnju kabrioletom. Brzo kretanje i po najvećoj gužvi, lako parkiranje i atraktivan izgled su najčešći razlozi zbog čega ga biraju mladi urbani ljudi. Iako mikro dimenzija, Smart cabrio je hrabar i upečatljiv, komforan, pažljive završne obrade koja pruža maksimalnu udobnost.

Ukoliko ste ljubitelj vožnje kabrioletom ili biste da probate, kontaktirajte nas i iznajmite cabrio po najpovoljnijim uslovima i najnižoj ceni na tržištu.