O nama

Na temeljima praktičnog znanja i višegodišnjeg iskustva u radu sa transportom i vozilima svih vrsta nastala je rent a car agencija Bamiron. Od tada konstantno rastemo i preko 5 godina koračamo sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih poslovnih ciljeva vođeni zdravom ambicijom, stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom klijentu.

Da smo na dobrom putu svedoči sve duža lista zadovoljnih korisnika koji nam se uvek vraćaju i rado preporučuju naše usluge.

Bamiron rent a car agencija pruža usluge iznajmljivanja putničkih vozila u Beogradu i okolini. Nudimo vam preko 300 kvalitetnih, redovno servisiranih i održavanih automobila i kombija renomiranih svetskih proizvođača vozila svih klasa i modela. Po dogovoru automobile dovozimo na željenu adresu u dogovoreno vreme, na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i okolini. Potrebno je samo da nas pozovete i proverite dostupnost vozila.

Bilo da vam treba mali auto koji se brzo kreće kroz gradsku gužvu i lako parkira, komforan terenac za dugo putovanje van grada ili bezbedan porodični auto sa prostranim prtljažnikom, sigurno ćete pronaći ono što odgovara vašim potrebama i to po najpovoljnijoj ceni u gradu. Cena iznajmljivanja vozila iznosi 15€ i 18€ po danu, što je provereno najjeftinija cena rentakara u Beogradu. Za sve kojima žele da iznajme neko od naših vozila trajno ili na više od 30 dana nudimo posebne pogodnosti i još nižu cenu. Minimum na koji izdajemo vozila je 3 dana.

Većina konkurentskih rent a car servisa traži da pre preuzimanja vozila ostavite obavezan depozit u visini od nekoliko stotina evra. U Bamiron rent a car agenciji možete iznajmiti auto bez depozita.

Profesionalizam, poverenje, sigurnost, prijateljski odnos sa klijentima i najpovoljnija cena rentiranja vozila u Beogradu osnovne su vrednosti na kojima gradimo našu poslovnu politiku.

I u vreme kada se na tržištu sve menja munjevitom brzinom i potrebno je održati korak sa vremenom i inovacijama mi se trudimo da svoju poziciju izgradimo i zadržimo negujući tradicionalne vrednosti – lojalnost, predusretljivost i pouzdanost. Naš cilj jesu zadovoljni klijenti koji će nam se uvek vraćati i rado nas preporučivati. Usmena preporuka jeste najbolja reklama i prava garancija kvaliteta usluga.

U fokusu poslovanja Bamiron Rent a car agencije jesu klijenti i sve što radimo okrenuto je da vama bude lakše, udobnije, sigurnije i povoljnije.