RENT A CAR ZVEZDARA

Rent a car Zvezdara je usluga iznajmljivanja putničkih vozila na ovoj beogradskoj opštini. 

Opštinu Zvezdara čini nekoliko mesnih zajednica i naselja, pa rent a car Zvezdara podrazumeva sledeće servise:

  • Rent a car Mirijevo
  • Rent a car Novo groblje
  • Rent a car Bulevar kralja Aleksandra
  • Rent a car Mali i Veliki Mokri Lug
  • Rent a car Đeram
  • Rent a car Lion
  • Rent a car Vukov spomenik
  • Rent a car Gradska bolnica – KBC Zvezdara

 

Ukoliko živite ili radite na Zvezdari, iznajmljivanje vozila na Zvezdari je sigurno jedan od najboljih načina da sebi obezbedite bezbedno i kvalitetno vozilo za sve vrste putovanja.

Rent a car Bamiron je agencija za izdavanje automobila koja svoje usluge rentiranja pruža i na opštini Zvezdara. Ono što agenciju rent a car Bamiron izdvaja od svih ostalih rent a car servisa na Zvezdari su najpovoljniji uslovi najma. 

Najjeftiniji rent a car na Zvezdari možete pronaći upravo među našom ponudom vozila. Takođe, mi smo jedini rent a car na Zvezdari za koji vam nije potreban depozit, čak ni za najskuplja vozila.

Da biste iznajmili automobil na Zvezdari neophodno je da imate stalnu vozačku dozvolu, a za neka od vozila i preko 23 godine starosti.

Zakon striktno zabranjuje izdavanje vozila osobama sa probnom vozačkom dozvolom.

Za iznajmljivanje je još potrebno da imate lični dokument za identifikaciju, ličnu kartu ili pasoš. 

Minimalan broj dana na koji možete rentirati auto jeste 3 dana, a maksimalan period rente nije ograničen. Vozila iznajmljena na Zvezdari mogu se voziti u gradu, zemlji i inostranstvu.

Poželjno je vozilo unapred rezervisati. Plaćanje se vrši unapred, prilikom preuzimanja vozila. Troškove goriva za vreme najma vozila snosi klijent, tako što se pri preuzimanju vozila dobija rezervoar na rezervi i potrebno je da tu količinu vratite po isteku usluge. 

Pre preuzimanja iznajmljenog vozila potpisuje se ugovor o najmu, gde se navode najbitniji uslovi rentiranja. Preporuka je da pre potpisivanja svaki klijent dobro pogleda automobil i uporedi sa stavkama zabeleženim u ugovoru. Svaku zapaženu nepravilnost i nedostatak na vozilu treba odmah prijaviti da se unese u ugovor. Proceduru izdavanja vozila na Zvezdari, kao i na bilo kojoj opštini smo maksimalno ubrzali i pojednostavili. Čekanje na svu administraciju svedeno je na minimum, pa za samo nekoliko minuta možete odvesti svoje vozilo.

Cena iznajmljivanja vozila na Zvezdari varira zavisno od rent a car agencije za koju se odlučite. Na cenu rent a car-a utiče niz faktora, od kojih su najvažniji broj dana rente, kilometraža, klasa vozila, da li se ide van granice…

Najjeftiniji rent  a car Zvezdara je Bamiron rent a car. Vozila možete iznajmiti od 15€ po danu, bez skrivenih doplata i troškova. Ni za jedno vozilo ne uzimamo depozit, pa se ukratko možemo definisati kao najpovoljniji rent a car bez depozita na Zvezdari. 

Cena iznajmljivanja vozila podrazumeva kasko osiguranje, zeleni karton, tehničku podršku u slučaju kvara i preuzimanje auta na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. 

Za duži najam cena je još niža. Specijalnu cenovnu ponudu spremili smo za sva pravna lica za višemesečnu rentu. 

Naš vozni park čini preko 300 savremenih i redovno servisiranih vozila svih klasa. Iznajmljena vozila možete voziti i van granice, a sva su opremljena neophodnom sezonskom opremom u skladu sa aktuelnim propisima o saobraćaju.

Iznajmljivanje vozila u Mirijevu je čest zahtev naših klijenata, a to uopšte ne čudi ako uzmemo u obzir činjenicu da je reč o velikom naselju koje pripada opštini Zvezdara. 

Mirijevo je nekada bilo selo na periferiji Beograda, niklo sa donje i gornje strane Mirijevskog potoka. Sada je to moderno naselje sa brojnim stambenim i poslovnim kompleksima i objektima koje nudi sve pogodnosti za udobno stanovanje i poslovanje. 

Ako vam je potrebno kvalitetno putničko vozilo u poslovne ili privatne svrhe, rent a car Bamiron pruža usluge rentiranja automobila u Mirijevu po izuzetno povoljnim uslovima i bez depozita.

Sve što je potrebno je da nas pozovete, rezervišete vozilo i preuzmete ga, a po dogovoru možemo ga dovesti na adresu u Mirijevu.

Opština Zvezdara prostire se na površini od 32km2 na istočnoj strani Beograda. Čini je 17 mesnih zajednica i 4 velike naseljene celine, katastarske opštine: Mirijevo, Mali i Veliki Mokri Lug i centralna Zvezdara.

Zvezdaru čine uži gradski deo i periferija koja se može okarakterisati kao ruralni deo opštine u kojem dominira poljoprivredna proizvodnja kao glavna delatnost.

Većini je prva asocijacija na Zvezdaru upravo Zvezdarska šuma, prirodna oaza i omiljeno izletište njenih stanovnika. Tu se nalazi i Astronomska opservatorija, po kojoj je Zvezdara dobila ime.

Obrazovni sistem Zvezdare čini 14 osnovnih i 10 srednjih škola, kao i brojne predškolske ustanove.

Na ovoj opštini nalazi se i najstarije beogradsko groblje, Novo groblje, kao i brojni kulturno istorijski spomenici. Najpoznatiji je spomenik Vuku Karadžiću, poznatiji pod imenom Vukov spomenik.

Jedan od prvih i najpoznatijih sportskih centara u Beogradu izgrađen je upravo na ovoj beogradskoj opštini. To je SC „Olimp“, a ljubitelji sporta okupljaju se i na stadionu Hajduka i Radničkog sa Liona.

Sveže namirnice Zvezdarci nabavljaju na jednoj od 5 pijaca, od kojih su Đeram i Cvetkova pijaca najpoznatije i najveće.

Drugi po veličini klinički centar u glavnom gradu je KC Zvezdara koji stariji sugrađani znaju po nazivu Gradska bolnica.

Rezervacija vozila obavlja se isključivo putem telefona. Nakon rezervacije, preuzimanje možete obaviti na dogovorenoj lokaciji. Za sve koji nas zovu van granice, naš broj je dostupan i na aplikacijama Viber i WhatsApp. 

Izaberite vozilo u skladu sa vašim potrebama, željama ili budžetom. Na našem voznom parku sigurno ćete pronaći automobil koji će ispuniti sva vaša očekivanja u vožnji.