Rent a car Vračar

Vračar je najmanja opština u Beogradu, ali najgušće naseljena. Na njoj živi oko 60000 Vračaraca. Ipak, mnogo je veći broj ljudi koji svakodnevno dolaze na posao nu ovaj deo grada, jer se tu nalaze veliki poslovni centri i institucije od nacionalnog značaja.

Zbog toga je i iznajmljivanje putničkih vozila na Vračaru za privatne i poslovne potrebe veoma čest zahtev. 

Rent a car Vračar je usluga koju možete dobiti u Agenciji za iznajmljivanje vozila Bamiron i to po najpovoljnijim uslovima u gradu.

Iznajmite vozilo na Vračaru bez depozita i po najnjižoj ceni, a za duži najam troškovi su još niži. Vozilo možete preuzeti na našem placu, na aerodromu Nikola Tesla i na dogovorenoj adresi u centru grada.

Iznajmljivanje vozila Vračar obuhvata najam vozila na svim lokacijama ove opštine, a najčešće je to:

  • Rent a car Slavija
  • Rent a car Hram Svetog Save
  • Rent a car Kalenić pijaca
  • Rent a car Čubura
  • Rent a car Beograđanka

 

Cena iznajmljivanja vozila na Vračaru sigurno predstavlja veoma bitan faktor pri izboru rent a car agencije kojoj ćete pokloniti poverenje.

Bamiron rent a car ima najbogatiju ponudu od preko 300 putničkih vozila za izdavanje po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Već od 15€ po danu bez dodatnih troškova možete iznajmiti kvalitetno vozilo za vožnju po gradu ili na duže međugradske relacije. Sva vozila možete voziti i van granice.

Rent a car Vračar bez depozita za sva vozila pa i ona lux katgorije možete rentirati samo u našoj agenciji.

Cena rent a car-a podrazumeva neograničenu kilometražu, tehničku podršku u slučaju kvara, zeleni karton i preuzimanje na beogradskom aerodromu.

Za duži najam odobravamo specijalan popust. Tako se ceo mesec možete voziti za 360€ ili 12€ po danu. Posebne cenovne pogodnosti obezbedili smo i za pravna lica i dugoročne saradnje.

Planirate privatno, porodično putovanje, vikend izlet ili putovanje na odmor? Možda vam je potrebno vozilo za poslovno putovanje u drugi grad ili vožnju po prestonici, za poslovnog saradnika koji sleće na beogradski aerodrom? A vozilo biste da preuzmete u centru grada?

Ovo je procedura iznajmljivanja vozila na Vračaru (i bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu).

Pozovite nas ili kontaktirajte našu agenciju putem mejla. Ukoliko želite određeni tip ili marku vozila, dobićete informaciju je li slobodno i po kojim uslovima u određenom periodu.

Ako niste sasvim sigurni, iznesite nam svoje želje ili potrebe i ponudićemo vam adekvatno vozilo u skladu sa tim ili u okviru željenog budžeta.

Rezervisano vozilo možete preuzeti na dogovorenoj adresi na Vračaru ili beogradskom aerodromu u željenom terminu.

Procedura izdavanja automobila je svedena na minimum, pa ste pošteđeni bespotrebnog čekanja. Svi papiri i ugovori završavaju se za nekoliko minuta i odmah nakon toga možete odvesti svoje vozilo. 

Pored putničkih automobila, u ponudi imamo i putničke kombije 8+1 koje možete iznajmiti sa B kategorijom.

Kako biste iznajmili automobil, neophodno je da posedujete stalnu vozačku dozvolu. Po zakonu, nije dozvoljeno rentiranje vozila osobama sa probnom vozačkom dozvolom.

Dokumenta potrebna za iznajmljivanje vozila su stalna vozačka dozvola i lični dokument (lična karta ili pasoš).

Za određene kategorije vozila potrebno je da imate više od 23 godine starosti i određeno vozačko iskustvo.

Sva vozila se iznajmljuju na minimum 3 dana. 

Troškove goriva za vreme perioda najma snosi klijent. U našoj agenciji je to regulisano tako da dobijate gorivo na rezervi i potrebno je da tu količinu goriva vratite kada razdužujete automobil.

Automobil možete preuzeti na našem placu, na adresi na Vračaru i na beogradskom aerodromu i ta usluga je uračunata u cenu.

U našoj agenciji vozila mogu iznajmiti i strani državljani sa adekvatnom dokumentacijom. Takođe, rentirani automobil može se voziti i van granice.

Pre potpisivanja ugovora o iznajmljivanju vozila preporuka je da vozilo dobro pogledate i uporedite zapažanja sa onim što je zavedeno u ugovoru.

Vozilo se mora vratiti u dogovorenom periodu. Ukoliko u međuvremenu poželite da produžite trajanje najma, potrebno je ranije obavestiti agenciju za slučaj da je rezervisano za taj period od strane drugog klijenta.

Plaćanje se obavlja pri preuzimanju i ni za jedno vozilo ne uzimamo depozit.

Rezervacija vozila obavlja se putem telefona 061 140 1000, a za sve vas koji nas zovete iz inostranstva, broj je dostupan i na Viberu i WhatsApp-u.

Granice najmanje opštine u Beogradu smeštene u samom centru grada čine tri bulevara: Bulevar kralja Aleksandra, Južni bulevar i Bulevar Oslobođenja.

Na Vračaru se nalaze značajne državne i verske institucije poput Narodne biblioteke, Hrama Svetog Save, Srpska književna zadruga, četiri pozorišta, brojne poznate kafane, zanatski centar Gradić Pejton, srce grada – kružni tok Slavija, Kalenić pijaca…

Koliko se naučnici slažu prvo pominjanje Vračara je bilo 1492. godine u turskim planovima za napad na Beograd.

Postoji nekoliko teorija kako je Vračar dobio ime. Najprihvaćenija je da je ime dobio po izvesnom čoveku koji je živeo na tom mestu i bavio se proricanjem sudbine i vračanjem ili je bio lekar (vrač – stara reč za lekara).

Malo ovih podataka je istorijski dokumentovano, stoga nam ostaje da nagađamo. Prvo što treba napomenuti je da se prostor pod nazivom Vračar uopšte nije nalazio na mestu današnje opštine. Vračarem se zvao deo oko sadašnjeg Tašmajdana.

Gradić Pejton, zanatski centar Vračara nastao je pre nešto više od 40 godina, kada su beogradske zanatlije počele da okupljaju svoje radionice u ovom kompleksu u obliku saća, po dizajnu arhitekte Ranka Radovića. I danas ovde možete naći razne dućane skoro zaboravljenih zanata, kao što su ručne izrade kandila, kao i duvači stakla.

Još jedna zanimljivost vezuje se za opštinu Vračar. Upravo na Slaviji u martu 1988. otvoren je prvi Mekdonalds restoran u jugoistočnoj i centralnoj Evropi, a taj Mek je na istom mestu i danas.

Beogradska opština Vračar sa razlogom predstavlja jedan od najprivlačnijih delova grada, kako za Beograđane, tako i za turiste.

Neke od najlepših fotografija iz srpske prestonice nastaju upravo u dvorištu hrama Svetog Save, a vračarske ulice su idealne za sve one koji žele da vide i osete više od turistički atraktivnog sadržaja.

Ukoliko imate sreće da živite ili radite na opštini Vračar, kada god vam je potrebno pouzdano vozilo po povoljnim uslovima – kontaktirajte nas i vozite se udobno i najjeftinije u gradu.