Rent a car Palilula

Rent a car Palilula podrazumeva izdavanje automobila u svim njenim delovima:

  • Rent a car Karaburma
  • Rent a car Tašmajdan
  • Rent a car Jovan Cvijić
  • Rent a car Bogoslovija
  • Rent a car Borča
  • Rent a car Višnjička Banja
  • Rent a car Višnjica
  • Rent a car Krnjača
  • Rent a car Kotež
  • Rent a car Padinska skela itd.

 

Ukoliko vam je potreban najjeftiniji rent a car bez depozita na Paliluli, to je agencija Bamiron rent a car. U bogatom voznom parku od preko 300 savremenih i redovno servisiranih vozila možete pronaći odgovarajući automobil za sve svoje potrebe i po povoljnim uslovima izdavanja.

Izdavanje vozila za privatna putovanja, u poslovne svrhe, za izlete, limuzine za svadbe i svečanosti, vozila za gradsku ili dužu međugradsku vožnju, putovanje u inostranstvo –ponuda rent a car Bamiron ima pravo vozilo za vas.

Iznajmljivanje putničkih kombija na Paliluli takođe je jedna od usluga koju možete dobiti u našoj agenciji sa B kategorijom i to po najnižoj ceni na tržištu i bez depozita koji je obavezan u većini drugih agencija.

Rent a car Palilula servis dostupan je svim vozačima sa stalnom vozačkom dozvolom, a za većinu vozila uslov je i 23 godine starosti. Zakon ne dozvoljava izdavanje vozila osobama sa probnom vozačkom dozvolom.

Procedura izdavanja vozila na Paliluli je ista kao i za sve ostale delove grada. Najbolje je unapred pozvati, raspitati se o uslovima, dostupnim automobilima i rezervisati željeno vozilo. Rezervacija se obavlja isključivo putem telefona, a broj je dostupan i na Viberu.

Da biste iznajmili vozilo na Paliluli potrebno je da imate kod sebe vozačku dozvolu i lični dokument radi utvrđivanja inentiteta.

Po ubrzanoj proceduri pravi se ugovor o rentiranju vozila na određeni period, koji potpisujete pre nego preuzmete vozilo. Uvek savetujemo da dobro pročitate ugovor, proverite stanje vozila i uporedite sa naznakama u ugovoru. Sve što primetite kao zatečeno stanje, odmah prijavite kako bi se i to unelo u zapisnik.

Plaćanje troškova najma obavlja se pri preuzimanju automobilu, koje je moguće na našem voznom parku, na željenoj adresi ili na beogradskom aerodromu.

Gorivo za vreme najma plaća klijent i to tako što pri preuzimanju dobijate vozilo na rezervi, a potrebno je da ista količina i bude u rezervoaru pri vraćanju vozila.

Najmanji broj dana na koji možete iznajmiti vozilo na Paliluli je 3 dana.

Cena rent a car-a formira se na osnovu više faktora. Na cenovnik rent a car Palilula najviše utiču broj dana na koji rentirate vozilo, kilometraža, da li je reč o gradskoj, međugradskoj ili vožnji u inostranstvo.

Cenovnik iznajmljivanja vozila u našoj agenciji kreće se od 15€ po danu.

Cena rentiranja podrazumeva kasko osiguranje, zeleni karton, preuzimanje na beogradskom aerodromu i tehničku podršku u slučaju kvara i drugih problema sa vozilom 24/7 na teritoriji cele Evrope.

Cena najma vozila i svi troškovi su transparentni, nema dodatnih i skrivenih doplata. Preuzimanje vozila na aerodromu je uključeno u cenu i vozilo vas čeka u dogovorenom terminu gratis.

Za najam na mesec i duže odobravamo poseban popust, pa se u našoj agenciji ceo mesec možete voziti za samo 360€.

Rent a car bez depozita odnosi se na sva vozila iz ponude, što znači da vam za iznajmljivanje nije potrebna kreditna kartica.

Najveća beogradska opština nalazi se u severnom delu Beograda, uz levu obalu Dunava. Ograničena je Dunavom sa zapada i juga i Tamišom sa istoka, dok se severna granica prostire do kanala Karaš.

Opštinu Palilula čine 24 mesne zajednice podeljene na osnovu toga da li se nalaze sa leve ili desne strane Dunava i da su naselja ili gradske četvrti.

Palilula je veoma interesantna jer se prostire do samog centra grada uključuje Tašmajdan, crkvu Svetog Marka i Takovsku ulicu, ali ima i veliki broj seoskih naselja, što joj daje poseban šarm.

Naziv Palilula prvi put se spominje početkom 19. veka i odnosio se na „selo smešteno na četvrt sata hoda“ od gradskih zidina. Ime dobila jer je bila jedino mesto gde su ljudi u to vreme smeli da zapale svoje lule, jer je pušenje u okviru grada bilo zabranjeno, iz straha od požara.

Na Paliluli se nalazi i uređeni kej na obali Dunava, Ada Huja, omiljeno mesto za šetnju i rekreaciju svih stanovnika Karaburme i okolnih naselja.

Opština Palilula može se pohvaliti i brojnim obrazovnim ustanovama – 35 vrtića, 18 osnovnih i 6 srednjih škola i veliki broj predškolskih ustanova. Pored toga na palilulskoj opštini nalaze se tri visoke škole, kao i neki od najstarijih fakulteta: Arhitektonski, Elektrotehnički, Građevinski, Mašinski, Pravni, Rudarsko-geološki, Tehnološko-metalurški i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Centar sportskih aktivnosti na Paliluli je Sportsko-rekreativni centar “Tašmajdan”, u koji spadaju bazeni „Tašmajdan“, hala „Aleksandar Nikolić“, kao i Ledena dvorana.

Omladinski stadion OFK Beograda, poznatih „Romantičara“ jedan je od simbola Palilule, a okretnica na Bogosloviji predstavlja jednu od glavnih orijentacionih lokacija na Paliluli.

Ni ljubitelji šopinga na Paliluli nisu uskraćeni, pa mogu izabrati neki od modernih šoping molova poput Zira Centra, Big Shoping Centra, Stop Shop-a izgrađenih po uzoru na najpoznatije svetske tržne centre, koji svojim sadržajem ispunjavaju sve potrebe savremenog tržišta i stanovanja.

Ako vam je potreban rent a car Palilula kontaktirajte nas i obezbedite kvalitetno i pouzdano vozilo po najnižoj ceni. Sigurni smo da će naš vozni park ispuniti sva vaša očekivanja i potrebe.