Rent a car Beograd – Uslovi najma i šta sve treba da znate

Rent a car agencija u Beogradu ima mnogo. Uslovi najma i cene su uglavnom slični, ali samo na prvi pogled, odnosno u reklami. Možete se neprijatno iznenaditi ako vam neka agencija za iznajmljivanje vozila zatraži pozamašan depozit ili pokušava da vas ograniči drugim uslovima. Naravno, dosta rent a car agencija u Beogradu nema takvu poslovnu politiku i nudi fer uslove ali samo za stalne klijente. Pa kako onda odabrati dobru rent a car agenciju u Beogradu ako vozilo iznajmljujete prvi put.

Prvi korak je istraživanje. Ukoliko nećete da rizikujete, pročitajte po internetu recenzije i utiske klijenata o rent a car agencijama u Beogradu i napravite uži izbor. Zatim pogledajte njihovu ponudu na web sajtu a posebno obratite pažnju na društvene mreže. Ukoliko rent a car agencija nema dobar i profesionalna facebook ili instagram poslovni profil znači da ne posvećuje dovoljno pažnje svojim klijentima. Pored ovoga, uvek je pametno pitati prijatelje i poznanike kakva iskustva imaju sa rent a car agencijama u Beogradu i da li imaju neke dobre preporuke za vas.

Potrebna dokumentacija i postupak iznajmljivanja

Za najam vozila u nekoj od rent a car agencija u Beogradu, potrebni su vam lična karta ili pasoš i naravno vozačka dozvola. Zavisno od agencije, možete ugovoriti da vam oni dovezu odabrano vozilo na naznačenu adresu ili da odete do njih. Većina agencija nudi uslugu dovoženja vozila ali se po pravilu vozilo vraća u agenciju, osim ukoliko nije drugačije ugovoreno.

Kod preuzimanja vozila, u prisustvu ovlašćenog lica iz rent a car agencije, proverite funkcionisanje vozila i eventualna oštećenja. Možda vama ne smeta neka sitna ogrebotina, ali je bitno da prijavite da ste je uočili, odnosno da je niste vi prouzrokovali.

Vozite pažljivo i poštujte propise. Imajte u vidu da su vozila rent a car agencija službena vozila i da ćete za nepoštovanje propisa platiti veće kazne. Ukoliko idete na duži put ili u inostranstvo obavezno se raspitajte za tehničku podršku u slučaju kvara ili nezgode.

Ugovorite tačno vreme i mesto povratka vozila. Neke agencije duplo naplaćuju svaki započeti sat zakašnjenja pa vodite računa i o tome. Vratite vozilo sa punim rezervoarom goriva, kako ste ga i primili jer vam i to neke agencije mogu naplatiti više nego što je uobičajeno.

Rent a car Beograd Bamiron

Rent a car Beograd Bamiron je agencija koja vam nudi najpovoljnije uslove najma vozila ekonomik, biznis i lux kategorije. Nema depozita, skrivenih troškova i ograničenja kilometraže. Naša tehnička podrška i pomoć vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku gde god se nalazite.

Pozovite nas i rezervišete željeno vozilo jer mi smo najjeftiniji i najpouzdaniji rent a car u Beogradu.

pročitajte još