Iznajmljivanje kabrioleta u Beogradu

Rent a car kabriolet Beograd je najčešće tražena usluga u letnjem periodu. Iznajmljivanje kabrioleta je najlakši način da pojačate uživanje u svim čarima leta. 

Spušten krov, povetarac u kosi, zraci sunca na licu uz omiljenu muziku i vožnja živopisnim putevima – liči na naslovnu stranicu nekog turističkog časopisa ili web portala.

Sve to možete i lično iskusiti ukoliko rentirate neki od omiljenih cabrio modela. Iznajmljivanje kabrioleta za letovanje je pravi izbor uz koji ćete sigurno kreirati nezaboravne uspomene, a uz malu pomoć tehnologije i zapažene fotografije. 

Sva velika imena automobilske industrije posebnu pažnju posvećuju i vozilima sa pokretnim krovom, upravo jer postoji sve veći broj ljubitelja vožnje sa vetrom u kosi.

Rent a car cabriolet – intenzivno iskustvo u vožnji

Iznajmljivanje cabria može vam pružiti ekskluzivno vozačko iskustvo. Odmori, letovanja i putovanja već u sebi nose dozu avanturizma i uzbuđenja, ali zašto sve ne biste podigli na viši nivo – rentiranjem kabrioleta.

Otkrijte skrivene plaže, rustična sela i predivne pejzaže posmatrajući ih iz vozila sa spuštenim krovom. 

Rent a cabrio i uživajte u vožnji iz posebne perspektive. 

Planirate romantično putovanje sa voljenom osobom, kabriolet je savršeno prevozno sredstvo. Oduševljenje neće izostati. Vožnja prirodom ili gradskim drumovima, mogućnosti koje pruža kabriolet su raznolike. Vožnja kabrioleta kroz grad pomoći će vam da sve njegove znamenitosti doživite intenzivnije. 

Rentiranje kabrioleta nije samo opcija za dane odmora. Sa kabrioletom svaki dan dan može biti poseban i pun autentičnih događaja. Posmatranje izlaska ili zalaska sunca u udobnosti vozila iskustvo je za pamćenje.

Iznajmljivanje kabrioleta za venčanje – zašto da ne. Kabrioleti su sve popularniji i češće se traže kao zamena za limuzine za svadbu. Zamislite ukusno ukrašen kabriolet i mladu u elegantnoj venčanici čiji se veo vijori na vetru. Romantično i jedinstveno, zar ne?

Prednosti iznajmljivanja kabrioleta

Istinski ljubitelji cabria će vam u dahu nabrojati sve prednosti vožnje kabrioletom i maskimalnog uživanja u sunčanim danima koje ne provodimo na poslu.

  • Bolja vidljivost i preglednost

Kabrioletom je mnogo lakše upravljati i manevrisati upravo zbog šireg radijusa koji omogućava spušteni krov.

  • Svestranost

Pritiskom na jedno dugme, većina modela kabrioleta se pretvara u kupe ili limuzinu, kada god to poželite. Vetar u kosi i sigurna zaštita od kiše u jednom vozilu.

  • Nećete proći nezapaženo

Kabrioleti i dalje izazivaju pažnju iako postoje decenijama unazad. Uglavnom su upakovani u izvajanu elegantnu sportsku liniju, pa su odlična nadogradnja specifičnog stila života.

  • Idealno vozilo za natprosečno visoke osobe

Vožnja u kabrioletu je neuporedivo komfornija za izrazito visoke osobe, jer je teško pronaći auto koji odgovara njihovoj visini.

Iznajmili ste kabriolet – ovo bi trebalo da znate

Vožnja kabrioleta donekle se razlikuje od upravljanja klasičnim vozilom sa zatvorenim krovom. Zato, ukoliko prvi put vozite kabriolet, ovo su stvari koje bi trebalo da znate i naravno, primenite u vožnji:

Uvek kada iznajmljujete kabriolet, pitajte osoblje rent a car agencije da vam detaljno objasni kako funkcioniše krov i eventualno upozori na pojedinosti. Svaki model ima karakterističan mehanizam, pa ako počne kiša trebalo bi da već znate šta da radite i brzo reagujete.

Kada god parkirate kabriolet, podignite krov tako da je zaštićen od kiše i krađe. 

Podignite prozore pri velikim brznama zbog jakih udara vetra. 

Ne zaboravite da zaštitite glavu kapom, oči naočarima a kožu kremom sa zaštitnim faktorom kako biste izbegli sunčanicu i oštećenje kože. Čak i ako vam se čini da sunce nije jako, preduzmite sve ove mere, jer tek kasnije možete primetiti posledice. 

Pobrinite se da pored sebe uvek imate dovoljne količine vode i tečnosti.

pročitajte još