Rent a car BMW X6

Iznajmljivanje BMW X6 je čest zahtev naših klijenata. To i ne čudi jer je BMW X6 veoma atraktivno vozilo najnovije generacije pa ispunjava kriterijume i najzahtevnijih vozača istančanog ukusa.

Rent a car BMW X6 je čest upit u pretraživaču onih koji vožnju doživljavaju srcem. BMW X6 je vozilo izraženog sportskog karaktera, sa snažnim motorom i univerzalnim dizajnom koji mami poglede.

Iznajmljivanje BMW X6 bez depozita je nešto na šta se bilo koja rent a car Beograd agencija retko odlučuje. 

U Bamiron rent a car možete iznajmiti BMW X6 bez depozita i doplata po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Elegantna kupe forma uglavnom je ono što privlači kod ovog vozila. Zbog čega je još BMW X6 jedno od omiljenih vozila naših vozača?

BMW X6 automobil sa stavom

Sportski šarm i sigurnost, prepoznatljive BMW „oči“ sa ozbiljnim izrazom i moćni šestocilindrični motori izdvajaju ovaj premium SUV kupe od modela iz klase.

Klasični BMW stil zadržan je u prednjem delu automobila, a ono što ga definitivno čini prepoznatljivim je bočna linija. U odnosu na prethodnu seriju BMW X6 je elegantniji i suptilniji. Otvor za vazduh iza prednjih točkova doprinosi sportskom karakteru. 

Atraktivna i luksuzna unutrašnjost je podjednako i udobna. Anatomski oblik i multi podesiva sedišta daju mogućnost svakom vozaču da pronađe idealnu poziciju. Opcija podešavanja dužine sedalnog dela od neprocenjivog je značaja za vožnju na dužim relacijama. 

Između prednjih sedišta se nalazi masivan centralni tunel za smeštaj dva naslona za ruku, dovoljan da istovremeno uživaju i vozač i suvozač. Boravak na prednjim sedištima daje utisak da se vozite prvom klasom.

Raspored komandi je tipičan za BMW. Upravljanje je jednostavno, svi prekidači su na raspoređeni na logičnim mestima, a tu je “i drive” prekidač i veliki pregledni monitor koji omogućavaju sate kreativnog podešavanja paramtara. 

Iznajmite BMW X6 ako želite snažan motor i odlične performanse

BMW X6 ima moćni redni dizel šestocilindraš, a vrhunskim performansama doprinosi i savršena BMW-ova automatska transmisija koja pri svakom ubrzanju izvlači maksimum iz motora, dok prilikom lagane vožnje brine da se potrošnja zadržava na minimumu. Rad menjača se prilagođava režimu vožnje, pa je njegov učinak moguće dodatno podešavati.

Većina ljudi preferira BMW i zbog specifičnog tihog zvuka motora koji na nižim obrtajima podseća na jahtu ili brod. 

BMW X6 se bira srcem

Ako bismo pitali klijente zašto je njihov izbor iznajmljivanje BMW X6, sigurno ne bismo dobili racionalne razloge. On zapravo ni po čemu nije bolji od prethodnika X5, barem merljivi parametri to ne pokazuju. Ali već kod prve vožnje dolazi do ljubavi na prvi pogled koja ne prolazi, pa je rent a car BMW X6 čest izbor kako za poslovne, tako i za privatne prilike. 

Iznajmljivanje BMW X6 bez depozita je idealan izbor i za svečanosti kada vam je potrebna limuzina za venčanja, krštenja, maturu, devojačko ili momačko veče.

Domaće i inostrane drumove uveliko osvaja i njegov naslednik najveći BMW terenac, raskošni X7.

pročitajte još