Iznajmljivanje putničkih kombija u Beogradu

Iznajmljivanje putničkog kombija je pouzdan način da sebi obezbedite komforan i udoban prevoz i do najdaljih destinacija. Najam putničkih kombija je rešenje za grupna ili porodična putovanja, turističke izlete, poslovne prilike, team building, letovanja i slično.

Iznajmljivanje putničkog kombija za putovanja znači ne samo veći broj mesta, već i više udobnosti, druženja, zabave. 

Bamiron rent a car pruža uslugu rentiranja putničkih kombija najnovije generacije po izuzetno povoljnim uslovima. Putnički kombi možete iznajmiti sa ili bez vozača, a izdaju se sa B kategorijom. 

Našu ponudu čine moderni putnički kombiji 8+1 najpoznatijih svetskih brendova. Trenutno u našoj rent a car agenciji možete iznajmiti i putnički kombi Mercedes V klasa LUX. Sva vozila su novije proizvodnje, redovno servisirana i tehnički održavana, što garantuje pre svega bezbednu, a zatim i udobnu vožnju na svim vrstama terena.

Iznajmljivanje putničkih kombija – cena

Cena iznajmljivanja putničkih kombija zavisi od više elemenata. Najpre zavisi od broja dana na koji rentirate putnički kombi. Zatim, na cenu najma putničkog kombija utiče i pređena kilometraža, da li iznajmljujete kombi sa ili bez vozača.

Cenovnik izdavanja putničkih kombija u rent a car agenciji Bamiron kreće se od 40€ po danu. U cenu su uračunati osiguranje, tehnička podrška u slučaju kvara, zeleni karton i preuzimanje na beogradskom aerodromu. Sve kombije iz naše ponude možete voziti i u inostranstvu po istim uslovima. 

Cena iznajmljivanaja kombija je niža ukoliko kombi rentirate na više dana, a za mesečni najam pripremili smo posebne cenovne pogodnosti.

Kombi na dan bez depozita

Rent a car Bamiron iznajmljuje putničke kombije po najpovoljnijim uslovima u gradu. Putnički kombi možete rentirati bez ostavljanja depozita, koji je obavezan u većini drugih rent a car agencija. Potrebno je da imate važeću vozačku dozvolu B kategorije i više od 23 godine starosti. 

Svi kombiji su najnovijih generacija u visokoj opremi i izuzetno mali potrošači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i učiniti putovanje savršenim.

Iznajmi putnički kombi za savršenu avanturu

Najam putničkih kombija vrši se za različite potrebe i svrhe. Putnički kombi je idealan za porodično ili grupno putovanje na letovanje, zimovanje, turistički ili šoping izlet. Takođe, putnički kombi je čest izbor za poslovne potrebe, prevoz na sajmove, seminare, team building okupljanja, prevoz orkestara i drugih ekipa na različite lokacije. 

Rentirajte putnički kombi za prevoz na svadbe, krštenja i druga svečana okupljanja. Putnički kombi možete iznajmiti i sa vozačem što garantuje da se možete dobro provesti i pritom ne brinuti o bezbednosti. 

pročitajte još